Nieuws

Nieuwe Coronamaatregelen Quick’20

vrijdag 16 oktober 2020 - Algemeen


Beste leden, vrijwilligers, trainers, ouder-verzorgers en sponsoren,

In aansluiting op onze update van woensdag 14 oktober hierbij aanvullende informatie over de maatregelen met betrekking tot COVID-19.

Trainingen

Trainingen blijven mogelijk voor alle teams. Voor de jeugd tot en met O19 mag er gewoon getraind worden in teamverband. De bestaande regels met betrekking tot afstand houden tot de jongere groepen (tot 13 jaar) blijven van kracht.

Alle trainingen dienen te worden aangemeld bij de betreffende groepsleiders en zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van trainers. De trainers zijn verantwoordelijk voor het handhaven van de regels alsmede ervoor te zorgen dat er geen onbevoegden op het sportpark komen. In principe gaan de Fabri-league, de zaterdagochtend en woensdagmiddaggroep door. Kijk aub regelmatig op de site of er veranderingen zijn.

Na alle trainingen geldt: onmiddellijk het park verlaten en naar huis. Voor spelers met een beperking mag een ouder-verzorger meekomen. Graag van tevoren aangeven aan de leider of trainer.

Voor de senioren mag er getraind worden in groepjes van maximaal 4 personen met in acht nemen van minimaal 1.5 meter afstand. Deze trainingen dienen te worden aangemeld bij de seniorencommissie. Dit geldt ook voor walking football.

Oefenwedstrijden

Er worden geen oefenwedstrijden of onderlinge wedstrijden georganiseerd tot en met zondag 25 oktober. Daarna zal het bestuur de situatie beoordelen en bepalen of er daarna wel oefenwedstrijden of onderlinge wedstrijden worden gespeeld.

Toiletten

De toiletten tussen kleedkamer 1-2 en tussen kleedkamer 16-17 zijn open en kunnen gebruikt worden. Graag alles netjes achterlaten.

Kantine

De kantine is dicht voor alle activiteiten. Dit geldt de komende 2 weken ook voor cursussen en vergaderingen. Het bestuur zal over 2 weken de situatie bekijken en beslissen of dit wordt veranderd.

Voor de jeugd zal er buiten de mogelijkheid zijn om op zaterdag een drankje te halen.

Het beleid kan worden veranderd door maatregelen die door de veiligheidsregio Twente worden gecommuniceerd. Indien dit het geval is zullen we dit communiceren.

Bestuur en jeugdcommissie Quick’20

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube