Nieuws

Update COVID-19 Quick’20 (Corona-virus)

woensdag 14 oktober 2020 - Algemeen


Beste leden, vrijwilligers, ouders-verzorgers en sponsoren,

Gisteren zijn door onze regering nieuwe maatregelen aangekondigd om het Coronavirus onder controle te krijgen. Mark Rutte en Hugo de Jonge gaven aan dat het harde maatregelen zijn die onze samenleving ook flink raken.

Ook voor onze 100-jarige vereniging hebben deze maatregelen helaas forse gevolgen. Ondanks de inzet van velen zijn we er als samenleving helaas niet in geslaagd om het tij te keren en de verspreiding van het virus te stoppen.

Wij betreuren als bestuur dat we wederom een beroep moeten doen op jullie begrip en flexibiliteit maar vragen ook uitdrukkelijk om jullie solidariteit. Alleen samen kunnen we de stap zetten naar de volgende 100 jaar.

Vanaf vanavond 22:00 uur gelden de volgende maatregelen voor de komende vier weken (tot en met woensdag 11-11-2020).

  • Er mag niet meer in competitieverband worden gevoetbald. Dit geldt voor alle competities zowel voor de jeugd als de senioren
  • Groepstrainingen blijven mogelijk voor alle spelers tot 18 jaar. Ook eventuele onderlinge wedstrijden blijven mogelijk. Wij zullen morgen een beslissing nemen over hoe we dit verder willen invullen. Dit geldt ook voor de zaterdagochtendgroep en de Fabri-league
  • Wij zoeken op dit moment samen met de KNVB uit wat de regels zijn voor onze O-19 teams maar het ziet ernaar uit dat ook hier geldt dat er geen groepstrainingen mogelijk zijn voor spelers van 18 jaar (en ouder)
  • Spelers van 18 jaar en ouder kunnen in principe met maximaal 4 spelers (inclusief trainer) trainen mits de 1.5 meter wordt aangehouden. Wij zullen morgen een beslissing nemen in overleg met trainers en commissies hoe wij dit als vereniging kunnen en willen faciliteren
  • Er mogen geen bezoekers op het sportpark komen. Dit geldt nog steeds ook voor ouders-verzorgers die hun kinderen brengen of ophalen
  • Het clubgebouw, kantine, kleedkamers en douches blijven dicht dus graag thuis omkleden en douchen. Wij zullen nog communiceren of er eventueel toiletten open blijven

Wij begrijpen dat er nog vragen kunnen zijn. Stuur aub een mailtje aan secretariaat@quick20.nljeugdcommissie@quick20.nl  of secretaris@quick20.nl met eventuele vragen.

Wij danken u nogmaals voor uw begrip en rekenen op ieders medewerking.

Met vriendelijke groet,

Bestuur en jeugdcommissie Quick’20

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube