Nieuws

Hoera! Quick’20 is jarig

maandag 12 oktober 2020 - 100jaar


12 oktober 1920 – 12 oktober 2020

Quick’20 viert vandaag feest; de honderdste verjaardag. Wat hadden we als jubileumcommissie ons veel voorgesteld van dit jaar. Vier jaar geleden met een elftal superenthousiaste Quick-fanaten begonnen en samen een programma samengesteld om u tegen te zeggen. De rest is historie, want behalve De Aftrap op de eerste zaterdag van het jaar werd alles afgelast. Deelname met een grote zwart-witte loopgroep aan de Grote Twentse Carnavalsoptocht ging niet door vanwege de storm, daarna gooide corona roet in het eten. En dat is een storm die maar niet gaat liggen.

 

Eerste helft 2021
Er ging een streep door het ene na het andere evenement. Steeds weer hadden we even hoop, gevolgd door een flinke teleurstelling. Maar we blijven moed houden. Nu is alles gericht op de eerste helft van 2021, we hopen dat we dan tóch nog wat jubileumactiviteiten door kunnen laten gaan. Het enige nadeel is: we hebben er niets over te zeggen.

 

 

Jubileumboek
Eén ding gaat zeker door en dat is het jubileumboek. We zijn momenteel bezig om er de laatste hand aan te leggen en we kunnen het ‘straks’ trots presenteren. Zal ook pas in 2021 worden, maar onze trots zal er niet minder om zijn.

 

 

Jubileumloterij
Wat ook doorgaat, is de laatste trekking van onze jubileumloterij. In welke vorm dan ook, deze gaat door op zaterdag 24 oktober aanstaande. Dan gaat dus ook die fantastische hoofdprijs, een fonkelnieuwe Toyota Aygo, eruit. We wachten de persconferentie van morgen en zullen dan snel schakelen en jullie laten weten hoe we het gaan doen.

 

 

Live-stream
En afgelopen weekeinde hebben we het initiatief genomen tot de live-stream van de derby tussen de hoofdmachten van Quick’20 en De Esch. Gezien de vele kijkers en positieve reacties is dit voor herhaling vatbaar. En als de wedstrijd van komende zaterdag, een heuse topper tegen nummer 2 op de ranglijst Sparta Enschede, doorgaan, dan brengen we ook deze wedstrijd live in de huiskamer en in de kroeg. Ook wat dit betreft is het wachten op de persconferentie van morgenavond.

 

 

Van harte!
Namens de gehele jubileumcommissie feliciteer ik iedereen die ook maar iets met Quick’20 heeft met de 100e verjaardag. Ik drink er vanavond een borrel op en proost op onze mooie club, ik hoop jullie ook!

 

Engelbert Heideman

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube