Nieuws

Voorbeschouwing Quick’20 – De Esch

vrijdag 9 oktober 2020 - 1e selectie


In een ver verleden speelden Oldenzaal en Berghuizen ook tegen Quick’20. Morgen wordt een oude traditie in ere hersteld wanneer weer twee Oldenzaalse clubs met hun hoogste elftallen tegen elkaar spelen in een onvervalste stadsderby.

 

In beide kampen wordt hier dit seizoen al naar toe geleefd en ook bij De Esch zijn de verwachtingen op een goed resultaat wel degelijk aanwezig met in het achterhoofd de uitschakeling jaren geleden van Quick’20 Zondag 1 in de beker. Bij De Esch klampen zich hieraan vast en bij Quick’20 willen ze daaraan liever niet worden herinnerd.

 

In een interview op Quick TV zegt Frank Eulderink dat Quick’20 met drie doelpunten verschil moet kunnen winnen en Tim Zwienenberg is bescheiden en zegt dat ze voor de winst moeten gaan tegen De Esch. In de krant van vandaag zegt Jules Reimerink: “Wij worden sowieso kampioen”.

 

De arrogantie druipt er vanaf wordt al geroepen. Het kan wel arrogant zijn, een oud bestuurslid van Quick’20 zei ooit op de vraag of Quick arrogant is, ja en dat moet mooi zo blijven.

 

In een eerder voorwoord is al  gezegd dat het bereiken van de eerste plaats aan het einde van het komende seizoen eigenlijk een “must” is en dat een kampioenschap in de 2e klasse haalbaar moet zijn. De spelers weten wat er van hen wordt verwacht en als je over een sterke selectie beschikt weet je dat de verwachtingen op papier ook op het veld in daden, lees winst, kunnen worden omgezet, zonder dat dit extra druk hoeft te leggen op de spelers.

Wel met als voorwaarde dat de concentratie en instelling steeds honderd procent is.

Eindelijk een stadsderby en dan is het extra jammer dat er geen publiek meer bij de wedstrijden aanwezig mag zijn en in de sportkantines.

Op initiatief van de jubileumcommissie, waarvoor dank, wordt de wedstrijd live uitgezonden via het YouTube-kanaal van Quick’20. De link naar deze livestream zal gedeeld worden via Website en Facebook. De wedstrijd begint om 15.00 uur, de voorbeschouwing al om 14.30 uur.

 

Quick’20 succes in deze eerste thuiswedstrijd zonder publiek en denk eraan!

Maandag 12 oktober 2020, dus a.s. maandag, bestaat Quick’20 officieel 100 jaar en dan is het mooi om in de toekomst in het archief te lezen dat Quick’20 met het honderdjarig bestaan won van stadsgenoot De Esch.

Supporters van De Esch en Quick’20 en andere belangstellenden. Vanwege de Coronaregels is er geen publiek welkom. Alleen spelers en begeleiders en bestuursleden mogen aanwezig zijn.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube