Nieuws

Wedstrijdverslag ASC ’62 – Quick ’20

zondag 4 oktober 2020 - 1e selectie


Het nieuwe Quick had evenals de eerste 2 wedstrijden in het zaterdagvoetbal last van drempelvrees. Ze begonnen onrustig en slordig. De eerste tien minuten begon de thuisclub voortvarend. Aan onze sluitpost Chiel ter Braak hadden we te danken dat we in de beginfase niet tegen een achterstand aankeken.

 

Tot 3 keer toe was hij op zijn hoede en voorkwam hij doelpunten. In de 16e minuut werd door Quick een vlot lopende aanval opgezet, resulteerde in een corner. Uit de korte corner kreeg Jules Reimerink de bal en op aangeven van hem kopte Jelle Leenders de 0-1 binnen.

Het ijs was gebroken en Quick is niet meer in gevaar geweest. In de 21e minuut bediende Jules Reimerink met een steekpassje Lars Spit, deze draaide goed weg en scoorde de 0-2 met een doffe knal. In de daaropvolgende aanval werd Lars Spit net buiten het strafschopgebied grof onderuit gehaald door de keeper van ASC. De keeper van ASC mocht van geluk spreken dat hij er met geel vanaf kwam en er niet met rood vanaf ging !

Quick begon steeds beter de draai te vinden en de kansen stapelden zich op. Het duurde nog tot de 37e minuut eer Quick de 0-3 scoorde. Jules Reimerink bediende op fraaie wijze Jip Kemna die vrij voor doel kwam en de keeper het nakijken gaf. Een minuut voor rust speelde Milan Braam zich in een kluwen van spelers behendig vrij en tekende de 0-4 aan.

 

De 2e helft speelde zich hoofdzakelijk af op de helft van de thuisploeg, het was eenrichtingsverkeer goed opgezette aanvallen werden jammer genoeg niet afgemaakt.

In de 68e min. was het wel weer raak. Jip Kemna vond het net 0-5. Vanaf het strafschopgebied krulde hij de bal langs de verdediging in de verre hoek.

In de 71e minuut was het eindelijk Frank Eulderink, een mooie lange rush bekroonde hij met een doelpunt 0-6. Er werd nog veelvuldig gewisseld. Quick benutte niet alle kansen. De trainer van ASC was daar achteraf wel blij mee, hij zag de bui al hangen om met dubbele cijfers de kleedkamer op te zoeken. Dylan Rickhoff had het slotakkoord en scoorde op fraaie wijze met een mooie boog van ver de 0-7 binnen.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube