Nieuws

Stadsderby tussen Quick’20 en De Esch live te zien bij Quick TV!

zondag 4 oktober 2020 - 1e selectie


Quick’20-ZVV De Esch, de onvervalste stadsderby, wordt komende zaterdag zonder publiek gespeeld, maar is toch live te zien. 

Quick’20 zorgt namelijk voor een live-stream die voor iedereen gratis te  bekijken is. Het duel is te zien via het Quick’20 TV YouTube kanaal.  Op www.quick20.nl, maar ook op de Facebook-pagina van Quick’20 komt er een link te staan

De live-stream is een initiatief van de jubileumcommissie van Quick’20 dat op 12 oktober aanstaande haar honderdste verjaardag viert. Engelbert Heideman vond meteen Jesper Vis, Arthur Lupker en Stef Boudrie bereid om mee te denken én te doen. Afgelopen zaterdag is er getest en met succes!

De derby tussen Quick’20 en De Esch begint zaterdag om 15.00 uur, maar vanaf 14.30 uur is er al een voorbeschouwing te zien op Quick TV. Maar ook de komende dagen neemt Quick TV al een kijkje op de training van de hoofdmacht van Quick, zodat de derby bij iedereen al een beetje gaat kriebelen.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube