Nieuws

Voorbeschouwing ASC’62 – Quick’20

vrijdag 2 oktober 2020 - 1e selectie


Quick’20 speelt morgen haar derde competitiewedstrijd in de 2e Klasse H Zaterdag om 14.00 uur uit tegen ASC’62 uit Dalfsen op Sportpark Gerner aan de Haersolteweg 10.

 

Het “oude” Zaterdag 1 speelde afgelopen seizoen ook tegen ASC’62, al bleef het door het uitbreken van het  Coronavirus bij één wedstrijd.  Thuis won Quick’20 op 9 november 2019 met 5-2. Toen de competitie na 17 duels werd afgebroken wegens Corona stond ASC’62 op de tiende plaats met 20 en Quick’20 zevende met 24 punten.

 

Wat de kracht van ASC’62 op dit moment is blijft nog een dag onbekend. Na twee duels heeft ASC’62 drie punten, de eerste wedstrijd werd thuis gewonnen met 3-1 van PH en vorige week werd uit verloren bij De Esch met 2-1.

 

Het wedstrijdverslag van de club uit Dalfsen heeft daarover als titel: “ASC’62 doet zichzelf tekort in Oldenzaal

en verder o.a.: “ASC’62 ging met een vervelend gevoel terug naar Dalfsen. Er had zeker meer ingezeten. Zaterdag speelt ASC’62 thuis wederom tegen een team uit Oldenzaal, Quick ’20. Dit team heeft duidelijk de ambitie om zo snel mogelijk hogerop te komen en zette de eerste twee wedstrijden dan ook om in winst”.

 

Bij elke tegenstander wordt Quick’20 aangekondigd dat het veel ambitie heeft en zo snel mogelijk hogerop wil. Die doelstelling heeft Quick’20 ook duidelijk uitgesproken en blijft onveranderd.

Het seizoen is nog maar net begonnen en Quick’20 is goed uit de startblokken gekomen. Eerst werd er uit met 0-2 gewonnen bij ZAC en daarna werd er thuis gewonnen van Vroomshoopse Boys met 3-1.

Zes punten uit twee en vijf goals voor en één tegen. Beide duels werden verdiend gewonnen, wel bleek dat Quick’20 de eerste helft goed speelt en het de tweede helft wat minder is. Belangrijk in de komende wedstrijden is dat er vooral negentig minuten als collectief wordt gespeeld. Het is echt niet zo dat Quick’20 zo maar over de tegenstanders heenloopt.

 

Het is jammer dat er geen publiek meer bij de wedstrijden aanwezig mag zijn. Supporters van Quick’20 kunnen eindelijk na vele jaren eens weer gemakkelijk naar uitwedstrijden. In het algemeen ben je er binnen een uur, terwijl de laatste jaren een enkele reis van 2,5 uur geen uitzondering was.

 

Maar ook thuispubliek is niet meer welkom en de sportkantines zijn gesloten. Begrijpelijke maatregelen waar alle clubs noodgedwongen aan moeten wennen met alle gevolgen ervan voor entree- en kantine-inkomsten.

 

De opstelling van Quick’20 wordt pas kort voor aanvang van de wedstrijd bekend gemaakt. Loed Keizer is inmiddels speelgerechtigd in de competitie voor Quick’20. Of hij morgen al deel uitmaakt van de selectie is onbekend.

 

Quick’20 succes in deze eerste wedstrijd zonder publiek.

Ook Quick’20 heeft in de bus mondkapjes op!!!

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube