Nieuws

Opening terras Quick’20

vrijdag 2 oktober 2020 - Algemeen


Afgelopen zaterdag 26 september 2020 is, in het bijzijn van diverse sponsoren, het terras geopend. We horen van de leden en sponsoren dat ze tevreden zijn over het resultaat. Daarom langs deze weg nogmaals dank aan: Akom, Eigenflesjedrinken.nl, FC Noaber, Meesterwerk, Springmasters (www.gasveren.nl), Hekman Suelmann MKB Finance, Sallandse Wegenbouw, Bravo Beveiliging, Contict, Oude Bekke Facilitair, Eshuis Accountants & Adviseurs, Bar De Kelder, Letterpret, RVO Assurantiën en supportersvereniging Black & White.

 

De huidige grote terrastafel, die destijds door Pascal Meijerink van Houthandel Bulthuis aan Quick is geschonken, heeft ook een mooie plek gekregen. Het nieuwe terras is voorzien van 8 praattafels met  op dit moment i.v.m. Corona 4 barkrukken per tafel. De tafels en krukken zijn gemaakt door de Houtmeesters van Meesterwerk.

 

We zoeken nog 1 sponsor voor een statafel. Hiervoor kun contact opnemen met Bas Boerrigter (sponsorcommissie Quick’20), Eddy Gelhever of Patrick Kip.

 

Tot slot is er nog een stille wens om het terras te overkappen…. Dit wordt opgepakt door de sponsorcommissie. Hopelijk gaat ook dat nog lukken! Allen, inclusief de vrijwilligers van Quick’20, dank voor jullie medewerking om dit mooie terras te realiseren.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube