Nieuws

Voorbeschouwing Quick’20 tegen Vroomshoopse Boys

vrijdag 25 september 2020 - 1e selectie


Quick’20 speelt morgen thuis in de 2e klasse H zaterdag tegen Vroomshoopse Boys dat vorige week thuis won van De Esch met 2-1, terwijl Quick’20 uit ZAC versloeg met 2-0.

 

Zaterdag 1 speelde afgelopen seizoen ook tegen Vroomshoopse Boys en die strijd eindigde onbeslist. Quick won uit met 0-1 en verloor thuis met 0-1. Toen de competitie na 17 duels werd afgebroken wegens Corona stond Vroomshoopse Boys op de derde plaats met 34 en Quick’20 zevende met 24 punten.

 

Door het samengaan van zondag 1 en zaterdag 1 vanaf dit seizoen speelt Quick’20 met een eerste team dat een mooie mix is van beide elftallen. De afgelopen weken is zowel in de voorbereiding als in de eerste uitwedstrijd tegen ZAC gebleken dat het nieuwe team veel potentieel heeft.

 

Dat er torenhoge verwachtingen zijn bij de supporters is logisch, maar we zijn nog maar net begonnen.

Tijdens de competitie speelt Quick’20 regelmatig doordeweeks wedstrijden om de volledige selectie zoveel mogelijk speelminuten te geven.

Dinsdagavond kwam eersteklasser zondag TVC’28 uit Tubbergen naar sportpark Vondersweijde. De eerste helft was TVC’28 oppermachtig en was het al snel 0-3. Na de pauze werd de achterstand niet goed gemaakt, wel werd de eindstand nog 2-3 met na rust een sterker Quick’20.

Zo’n wedstrijd leert maar weer dat er met een brede selectie meerdere opstellingen mogelijk zijn, waar spelers op wisselende posities kunnen worden ingezet. Was het al niet duidelijk, na dinsdag zal de technische staf nog wijzer zijn geworden en weten met welke basiself er meestal het beste kan worden gespeeld..

Supporters van Quick’20, steun ons hoogste team volop in deze eerste thuiswedstrijd en let wel op de Coronaregels langs de lijn en in ook het clubgebouw !!!!!

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube