Nieuws

Voorbeschouwing ZAC – Quick’20

vrijdag 18 september 2020 - 1e selectie


Quick’20 speelt morgen haar eerste competitiewedstrijd in de 2e Klasse H Zaterdag om 15.00 uur uit tegen ZAC uit Zwolle op het Sportpark Jo van Marle.

 

Nu Quick’20 geen Zondag 1 meer heeft door de overgang van dat team naar de zaterdag, is het hoogste prestatieve team van Quick’20 ingestroomd op het niveau waar het vroegere Zaterdag 1 al speelde, de 2e klasse zaterdag.

 

Het bestuur van Quick’20 heeft als doelstelling uitgesproken dat er met de overgang naar de zaterdag op termijn, liefst binnen drie jaren, in de hoofdklasse zaterdag wordt gespeeld.
Dan wordt het niveau bereikt waar Quick’20 al jaren op zondag heeft gespeeld, met wat uitstapjes naar de vroegere Topklasse (2 jaren) en de Derde Divisie
(3 jaren!).

 

Een kampioenschap moet niet alleen het streven zijn, eigenlijk verwachten de supporters niet anders. Daarmee wordt de druk en de lat ook niet te hoog gelegd bij de spelers zelf, want die zijn reëel genoeg om te beseffen dat het bereiken van de eerste plaats aan het einde van het komende seizoen eigenlijk een “must” is. Ook via een periodetitel en de nacompetitie is promotie naar de eerste klasse mogelijk, een kampioenschap in de 2e klasse moet haalbaar zijn.

 

Quick’20 heeft op papier een goed team met een prachtige mix uit de “oud” zaterdag 1 en zondag 1. Diverse spelers uit de zaterdag lijken het niveau van het nieuwe team aan te kunnen en de spelers uit de zondag zijn er al lang klaar voor. Mooi is dat wat oudgedienden zijn teruggekomen bij Quick’20.
De uitslagen in de oefen- en bekerwedstrijden bewijzen wel dat Quick’20 niet alleen op papier een goed team heeft.

En het mooiste is dat er wordt gespeeld met allemaal “eigen” jongens.

 

Hoe de tegenstanders gaan spelen tegen Quick’20 weet niemand, feit is wel dat de sterkte van ons team al bekend is bij de tegenstanders en voor Quick’20 is het gewoon zaak uit te gaan van eigen kracht en totaal geen concessies te doen aan het spel van de tegenstander.

Dat moet de uitdaging zijn voor het “nieuwe” zaterdagteam en dat we dan een keer tegen een zeperd aan kunnen lopen, het zij zo.

 

Spelers, trainers, begeleiders ga voor het hoogst mogelijke het komende seizoen, veel succes!

En supporters, steun ons team zoveel mogelijk uit en thuis, de reisafstanden hoeven geen bezwaar meer te vormen, let wel op de Coronaregels !!!!!

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube