Nieuws

Actuele stand jubileumjaar 2020

maandag 7 september 2020 - Algemeen


Beste leden, vrijwilligers en sponsors van Quick’20

2020, wat een jaar!

100 Jaar voetbal Quick’20, wat een jubeljaar had moeten worden, werd het jaar van treurnis, zorgen om ieders gezondheid en vooral anderhalve meter.

Corona heeft de wereld in z’n greep, corona heeft Oldenzaal in z’n greep en dus ook het 100-jarige Quick’20 met dat fantastische jubileumprogramma. Na die zo geslaagde Aftrap op de eerste zaterdag van 2020 moesten wij de ene na het andere activiteit doorstrepen. Jammer, erg jammer, maar daar heeft dus de hele wereld mee te maken.

Wat is de actuele stand van zaken, dat vragen jullie je natuurlijk af. Welnu, ook de voor zaterdag 24 oktober geplande jubileumreceptie gaat niet door, dat zullen jullie begrijpen. Wat we echter op deze dag wel door laten gaan, is de laatste trekking van de jubileumloterij. Extra spannend, want die fantastische hoofdprijs (een fonkelnieuwe Toyota Aygo) gaat er dan uit. Dit gebeuren zal in de vooravond plaatsvinden in ons clubgebouw. Houd onze media hiervoor in de gaten!

We zijn voornemens om in de eerste helft van 2021 de nodige jubileumactiviteiten alsnog door te laten gaan. Maar ja, alles is onder voorbehoud, dus we maken nu nog geen nieuwe data bekend, maar dat hopen we binnenkort wel te doen. Zoals gezegd: corona houdt ons in de greep, dus niets is zeker.

Zeker is wel dat we konden rekenen op een flinke groep sponsors en daar zijn we natuurlijk ongelooflijk blij mee. Wij willen jullie dan ook hartelijk danken voor jullie loyaliteit in deze ongewone en moeilijke tijd.

Beste leden, sponsors en vrijwilligers, zodra we meer weten, horen en lezen jullie dat. Via Quick TV, op onze site en via andere media.

Namens de jubileumcommissie,
Engelbert Heideman

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube