Nieuws

Stevo – Quick’20 5 september 2020, Uitslag 1-7

zondag 6 september 2020 - 1e selectie


In de tweede wedstrijd in de poulefase won Quick’20 gisteren met 7-1 bij Stevo. De doelpuntenmakers en de opstelling van Quick’20 staan apart op de website van Quick’20.

Quick’20 was bijna de hele wedstrijd dominant en scoorde al in de 10e minuut de 0-1 nadat Dylan Rickhoff de bal terug kopte op Willem Kienhuis die inschoot.

Even later kon de vrijstaande Issy Wevers de bal zo breed leggen, hij speelde de bal echter in de handen van de uitkomende keeper.
De wedstrijd werd beslist in drie minuten. Quick’20 scoorde in de 31e, 32e en 33e minuut via Issy Wevers na een assist van Dylan, Frank Eulderink na een soloactie en opnieuw Issy Wevers.
Ruststand 0-4 en vier minuten na rust was het al 0-6 na twee doelpunten van Frank Eulderink, de vijfde na een assist van invaller Lars Spit, die zelf de 0-7 maakte na een strakke voorzet van de opkomende linksback en ook invaller Engin Demir.

Thijs Beernink van Stevo zorgde voor de verdiende tegentreffer van Stevo uit een strafschop in de 74e minuut, gegeven door de prima fluitende arbiter Pim Weghorst.

 

Historische tijden herleefden gisteren wel op sportpark De Peuverweide in Geesteren in die zin dat het publiek daarvoor zorgde en niet het verloop van de wedstrijd, dat eenzijdig door Quick’20 werd bepaald. Na de wedstrijd keken 350 toeschouwers en op het buitenterras zaten 75 mensen die er hun eigen mooie middag van maakten. Onder de toeschouwers waren zeker honderd supporters uit Oldenzaal die er al tijdig waren met opvallend veel jongvolwassenen. De oudere generatie wisselde oude contacten uit met de oudere kern van Stevo en het was nog lang gezellig na afloop in Geesteren.

Toch jammer dat deze prachtige streekderby’s niet meer in competitieverband worden gespeeld.

 

Erik Hazewinkel slaagde gisteren voor zijn trainersdiploma. Het theorie-examen haalde hij al en omdat hij stage liep bij Quick’20 was hij coach bij de eerste selectie van Quick’20 in de bekerwedstrijd tegen Stevo. Na afloop hoorde Erik van de trainersbegeleider van de KNVB dat hij het praktijkdeel ook had gehaald.

Erik heeft nu een trainersdiploma waarmee hij hoofdtrainer tot en met de Tweede Divisie en assistent mag zijn bij een BVO.

Erik proficiat en succes het komende seizoen bij de Tukkers waar jij nu hoofdtrainer bent.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube