Nieuws

Nieuwe contracten ‘corona proof’ getekend

donderdag 27 augustus 2020 - 1e selectie


Op donderdag 20 augustus jl. zijn de nieuwe contracten met de selectietrainers voor het komende seizoen getekend. Een voor een werden de contractanten in de bestuurskamer ontboden waar zij onder het toeziend oog van penningmeester Gert-Jan Oude Voshaar hun handtekening mochten zetten. De sessie was wederom tot in de puntjes voorbereid door ons onvolprezen bestuurslid Voetbalzaken, Marcel Rosens.

Van een gezellig samenzijn kon uiteraard door de recente dramatische ontwikkelingen rond corona in Oldenzaal geen sprake zijn. Een volledig overzicht van de selectietrainers en staf vindt u in het nog te verschijnen Presentatiemagazine.

 

1e foto: René Nijhuis, trainer Zaterdag 1

2e foto:Gert-Jan Oude Voshaar,  penningmeester Quick’20

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube