Nieuws

Toegangsbeleid Quick 20 vs SVZW

maandag 17 augustus 2020 - 1e selectie


Dinsdag 18 augustus a.s. speelt Quick 20-1 om 20.00 uur een oefenwedstrijd tegen SVZW
Om deze wedstrijd in goede banen te leiden zodat we met ons allen weer kunnen genieten van voetbal, geldt het volgende toegangsbeleid:

  • Volgens de richtlijnen uitgevaardigd door de overheid, worden bij dit oefenduel maximaal 250 toeschouwers toegelaten. Toelating vindt plaats op basis van het principe ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’.
  • Er is alleen toegang tot het hoofdveld via de ingang bij het scorebord. Het hoofdveld is afgezonderd van de rest van het sportpark.
  • Toeschouwers zijn welkom vanaf 19.30 uur. Vanaf dat moment is de ingang geopend.
  • Tijdens je bezoek aan de wedstrijd is het verplicht om te staan of te zitten op de gemarkeerde plekken. Houd je aan de aangegeven looprichtingen. Ben je 18 jaar of ouder, houd 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Volg de aanwijzingen van de Quick medewerkers
  • Het niet volgen van aanwijzingen kan leiden tot het verplicht verlaten van het sportpark

Buiten de 250 toeschouwers hebben de pers en medewerkers van Quick 20 en SVZW met een taak toegang (staf, spelers, TC, stewards, vrijwilligers, bestuur). Pers kan zich melden in de bestuurskamer.

Het clubhuis bezoeken?
Wil je vanaf het hoofdveld naar het clubhuis, dan kan dit alleen door het hoofdveld te verlaten en vervolgens naar het clubhuis te lopen via de aangegeven ingang. In het clubhuis gelden ook rondom deze oefenwedstrijd de door het RIVM en Veiligheidsregio Twente getroffen veiligheidsmaatregelen. Dit betekent maximaal 100 mensen in het clubhuis (verplichte zitplek aan een tafel). Ga na het nuttigen van een drankje zo snel mogelijk naar buiten.

Nogmaals voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop. Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen. Neem de gebruikelijke veiligheid- en hygiëneregels in acht.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube