Nieuws

Oplevering terras Quick’20 1e week september

zaterdag 15 augustus 2020 - Algemeen


Dinsdag 11 augustus is Sallandse Wegenbouw begonnen met de aanleg van het terras. Al jaren een stille maar ook uitgesproken wens van het bestuur en natuurlijk ook vele leden. Extra mooi dat we dit met elkaar in deze tijd kunnen realiseren. Zoals jullie op de foto’s kunnen zien zijn we aardig op weg. We gebruiken trouwens de stenen die vrij komen om een extra terras te maken onder de bomen tussen de kantine en veld 2. Daar komt ook de huidige grote terrastafel te staan die destijds door Pascal Meijerink van Houthandel Bulthuis aan Quick is geschonken. Totaal hebben we hierdoor de beschikking over ruim 170 m2 terras!

Het nieuwe terras wordt voorzien van 8 praattafels met 8 barkrukken per tafel. De tafels en krukken worden gemaakt door de Houtmeesters van Meesterwerk.

Wanneer kunnen we gaan genieten van het terras?

De werkzaamheden van de Sallandse zullen waarschijnlijk vrijdag 21 augustus klaar zijn. Hou er dus rekening mee dat dit ‘werk in uitvoering’ is en loop dus niet over de pas gelegde stenen of het zand!

In de laatste week van augustus zal de omheining inclusief sponsordoeken worden gerealiseerd. Er zijn nog enkele doeken voor sponsors beschikbaar. Hiervoor kun je tot 21 augustus contact opnemen met Bas Boerrigter (sponsorcommissie Quick’20), Eddy Gelhever of Patrick Kip.

Hopelijk kunnen we er met zijn allen vanaf het weekend van 5 september met volle teugen van genieten!

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube