Nieuws

Laatste ruilavond voetbalplaatjes

donderdag 9 juli 2020 - 100jaar


Wat een opkomst tijdens de voetbalplaatjes-ruilmomenten afgelopen zaterdag en zondag! Ook afgelopen maandag t/m donderdagochtend zijn er nog wat ouders, opa’s en oma’s met (klein)kinderen spontaan langsgekomen om te snuffelen in de dozen met achtergelaten plaatjes.

Om echt iedereen de kans te geven z’n album vol te krijgen, is er nog een aller-aller-allerlaatste kans! Kom dinsdag 14 juli vanaf 18.00 uur naar het clubgebouw! Het maakt niet uit hoeveel plaatjes je nog moet! Je kan eerst zelf ruilen in de kantine en in de overvolle dozen kijken met plaatjes die achter zijn gelaten door spaarders die het boek al vol hebben. Neem zelf ook je dubbele plaatjes mee, een ander is er blij mee. Zo help je elkaar!

Bij minder dan 20 plaatjes kan je je melden op het Secretariaat, waar je de laatste voetbalplaatjes van ons krijgt.

Zien wij jou?

Met sportieve groet, mede namens Björn en Marlies Kuipers,

Ilse Tijdhof en Desirée Broekman

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube