Nieuws

Kantine weer open !!

dinsdag 30 juni 2020 - Algemeen


Vanaf donderdag 2 juli aanstaande opent de kantine weer zijn deuren. Weliswaar beperkt: op donderdagavond van 19.00 tot 23.30 uur en op zaterdagmiddag van 15.00 tot 19.00 uur.  

 

De komende weken kunnen we elkaar weer ontmoeten op het sportcomplex onder het genot van een hapje en een drankje. Ook de beroemde bal, met of zonder, staat weer op het menu. Uiteraard zijn er nog enkele beperkingen.

 

  • De ingang is alleen bij het secretariaat, waar je handen kunt en moet desinfecteren. De uitgang is ook alleen bij de toiletten.
  • Op veler verzoek blijven we 1,5 meter afstand houden.
  • Er mogen maximaal 100 personen in het gebouw zijn.
  • Betalen kan alleen met de pin of clubcard. Er is dus geen contant geld aanwezig !
    De clubcard kun je online opwaarderen klik hier hoe dat in zijn werk gaat.
  • We volgen de geldende coronarichtlijnen. Dus hoestende, rochelende en koortsige personen zijn niet welkom!

Oefenen

Helaas blijven de kleedkamers gesloten,  dus thuis douchen. Oefenwedstrijden moeten worden aangemeld op het Wedstrijdsecretariaat. Het spelen van wedstrijden is wel beperkt. Doordeweeks kunnen maximaal twee oefenwedstrijden per avond worden gespeeld tot maximaal 20.00 uur. Hier gelden de 1.5 meter regels niet meer.

Op de zaterdag zijn er twee velden beschikbaar van 09.00 tot 16.00 uur. Ouders en begeleiders dienen 1.5 meter afstand te houden en er mogen maximaal 250 toeschouwers op het park.

 

Voor verdere informatie verwijzen wij naar de NOC-NSF website. https://nocnsf.nl/sportprotocol

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube