Nieuws

Jill Roord verrast spelers Quick’20

donderdag 4 juni 2020 - Algemeen


Profvoetbalster Jill Roord, wie haar carrière als klein meisje begon op de velden van Quick’20, daagde eerder de spelers van haar oude club uit om lekker in beweging te blijven. De uitdaging was om gedurende twee weken drie verschillende oefeningen uit te voeren, én hier zoveel mogelijk progressie in te maken. Dat is gelukt!

 

Na ruim twee weken van trainen en het boeken van progressie, is er een einde gekomen aan de Jill Roord Challenge @ Home.

 

Drie spelers boekten de meeste progressie, daarvan spelen er twee in het JO13-1 team: Eva Oude Elberink en Loïs de Munck Mortier. De derde harde werker is Nolan Otto, spelend in JO12-5. Eva verbeterde zich voornamelijk in het hooghouden. Waar Eva aan het begin van de challenge 70 keer kon hooghouden, deed ze dit na twee weken maar liefst 366 keer. Loïs boekte met name progressie bij het planken – ze verbeterde zichzelf met bijna twee minuten, van 1 minuut en 20 seconden naar precies 3 minuten. Nolan houdt na twee weken de bal 36 keer vaker hoog en kan inmiddels 100 seconden langer planken.

 

Op vrijdagmiddag 29 mei werden zij – op gepaste afstand – verrast door Jill Roord zelf.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube