Nieuws

Aanpassing opzeggen lidmaatschap Quick’20

donderdag 28 mei 2020 - Algemeen


Beste Quick’20 leden,

Het bestuur van Quick’20 heeft besloten om de regels over afmelding lidmaatschap die in onze statuten staan te volgen. Dit heeft als gevolg dat je het lidmaatschap van kvv Quick’20 geldt voor één jaar (seizoen). Opzegging dient plaats te vinden voor het einde van het seizoen (30 juni). Dit kan alleen door het inleveren van het Afmeldformulier (HIER te downloaden), de lidmaatschapspas en de kleding.

Het Afmeldformulier en de lidmaatschapspas (= pas met rode balk en opschrift LEDEN en aan de achterzijde o.a. Eijsink) dienen te worden ingeleverd bij het verenigingssecretariaat (of inleveren bij/verzenden aan Hans Leuverink, Beatrixstraat 23, 7571 CA te Oldenzaal, zolang het secretariaat nog gesloten is in verband met Corona). De kleding dient te worden ingeleverd bij de teamleiding.

Na inlevering van bovengenoemde zal men uit onze ledenadministratie worden verwijderd, waarna de automatische incasso per 1 juli zal worden stopgezet.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube