Nieuws

Jubileumcommissie Quick’20 wenst Ronald Koeman beterschap

zondag 17 mei 2020 - 100jaar


Ronald Koeman werd afgelopen weekend verrast door een beterschapskaart van de jubileumcommissie van het 100-jarige Quick’20.
De bondscoach zou op dinsdag 21 april samen met Nico-Jan Hoogma te gast zijn in de voetbaltheatershow in De Bond. Dit natuurlijk in het kader van 100 jaar Quick’20. Echter, zoals zoveel activiteiten kon ook deze avond niet doorgaan.
Dit weekeinde had Ronald Koeman Landhuishotel De Bloemenbeek uitgekozen om te herstellen van de hartproblemen waarmee hij geconfronteerd werd. De jubileumcommissie van Quick’20 bezorgde hem in het hotel een speciaal vervaardigde kaart, waarin hem een goed herstel werd gewenst.
Daarnaast werd Koeman en zijn vrouw Bartina een fles wijn aangeboden namens Quick’20. De bondscoach kon de geste zeer waarderen en zei dat hij ervan uitging dat de avond in Oldenzaal volgend jaar wordt ingehaald.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube