Nieuws

Jill Roord daagt spelers Quick’20 uit!

woensdag 13 mei 2020 - Algemeen


Profvoetbalster Jill Roord, wie haar carrière als klein meisje begon op de velden van Quick’20, heeft via een persoonlijke videoboodschap de jeugd- en damesafdeling van de club uitgedaagd mee te doen aan een heuse challenge: de Jill Roord Challenge @ Home. Het doel is dat alle spelers lekker in beweging blijven en natuurlijk plezier hebben.

 

In tijden van corona, waarin op dit moment alleen de jeugdspelers weer wat in groepsverband mogen voetballen, zet Jill zich graag in voor de club waar het vroeger voor haar allemaal is begonnen. Fysiek contact is natuurlijk niet mogelijk, vandaar dat de spelers worden uitgedaagd om thuis aan de slag te gaan.

 

De komende twee weken gaan de spelers de uitdaging aan om zichzelf te verbeteren in drie verschillende oefeningen. De uitdaging is om in deze periode zoveel mogelijk progressie te boeken: de spelers die erin slagen hun beginscores het meest te verbeteren, maken kans op een leuke prijs.

 

We wensen alle deelnemers heel erg veel succes toe!

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube