Nieuws

Versoepelingen maatregelen, Ook training vanaf 18 jaar hervat

dinsdag 12 mei 2020 - Algemeen


Het kabinet kwam afgelopen week met een aantal versoepelingen van de bestaande maatregelen om het sporten in groepsverband weer toe te gaan staan. Daarom start deze week de training van Quick zondag 1, Quick zaterdag 1 en Quick JO19-1, voor zowel eerste-  als tweedejaars.

De afstand van 1,5 meter blijft gehandhaafd en er kan nog geen gebruik worden gemaakt van kleedkamers, douches en kantine.

We willen de training voor de overige teams vanaf 18 mei mogelijk maken. Er wordt eerst wel geïnventariseerd naar de behoefte om te trainen. De ruimte is door alle nog geldende regels beperkt en een aangepaste planning een vereiste is.

Er worden sowieso tot 1 september 2020 geen officiële wedstrijden gespeeld. Voor meer informatie www.knvb.nl onder nieuwe coronaprotocol. Daarnaast gelden altijd de  verordeningen van de gemeente en de veiligheidsregio.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube