Nieuws

Jeugd Quick’20 hervat training

donderdag 30 april 2020 - Algemeen


Op woensdag 29 april mocht in het hele land de jeugd weer beginnen met de training. Om 16.50 uur ging daarom bij Quick ‘20 het hek open voor de leeftijden van 8 t/m 12 jaar. Er golden wel een aantal regels en voorwaarden, deze waren op een spandoek op het hek aangebracht.

 

Om daarvan een paar te noemen: geen ouders op het sportpark, de kleedkamers en toiletten zijn gesloten, kom in sportkleding etc. etc. Er was een toegangscontrole, bewapend met ontsmettingsmiddel en een grote rol tissues. De kinderen maakte het allemaal niks uit: eindelijk weer met het team de wei in, achter de bal aanrennen, samen de sport beoefenen. De spelvreugde spatte er van af. Volgens mij waren de trainers trouwens net zo blij. Prachtig om dat plezier te zien en fijn te weten dat het weer kan en mag. Zo kunnen we een eerste en kleine stap maken naar meer normale omstandigheden.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube