Nieuws

Jules Reimerink naar Quick ‘20

maandag 27 april 2020 - 1e selectie


Quick ’20 heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Jules Reimerink. De voormalig profvoetballer is afkomstig van Sportfreunde Lotte uit Duitsland en zal in het seizoen 2020-2021 aansluiten bij de zaterdag 1 selectie van Quick ’20.

Nadat Jules in de jeugd al bij Quick ’20 gespeeld heeft, is hij vertrokken naar de jeugdopleiding van FC Twente. Nadien speelde Reimerink bij verschillende (prof)clubs zoals VVV-Venlo, Go Ahead Eagles, Energie Cottbus, VfL Osnabrück en FC Viktoria Köln en nu keert de 30-jarige aanvaller dus terug op het oude nest.

Wij hebben met Jules Reimerink wederom een kwalitatieve goede en ervaren speler aan de selectie toegevoegd nadat eerder Ryan Snelders zijn komst naar Quick ’20 al had toegezegd.

Naast de komst van Snelders en Reimerink zal ook Maarten Meijer onderdeel uit gaan maken van de zaterdag 1 selectie. De 28-jarige doelman is afkomstig van SC Barbaros uit Hengelo en speelde voorheen bij Sparta Enschede. Maarten Meijer is op dit moment de trainer van Quick ’20 JO13 en dus geen onbekende binnen de vereniging.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube