Nieuws

Herstart jeugdvoetbal – Hoe gaan we weer beginnen?

maandag 27 april 2020 - Algemeen


Het enige dat een voorzichtig begin nog in de weg kan staan is de aanpassing van de noodverordening van de gemeente. We hopen dat dat lukt voor woensdag 29 april a.s. We hebben een plan gemaakt dat hier en daar nog kan wijzigen en ook de vrijwilligers, nodig voor alle aanpassingen, nog niet bekend.

De komende weken worden de details , met name voor de jongste groepen,  nog verder ingevuld.

De actuele stand van zaken per groep :

 Zaterdagochtend Groep
De beoogde startdatum is zaterdag 16 mei a.s. De organisatie er om heen wordt in de komende tijd nog ingericht. Waarschijnlijk gaat er in twee groepen worden gespeeld en is er voor onze jongsten wat meer  begeleiding nodig.

Fabri Groep
Verwachte start vrijdagavond 15 mei a.s. Deze week wordt de ouders gevraagd wat er mogelijk is omdat zij er fysiek niet bij kunnen zijn. De invulling van de avond wordt dus wellicht anders. Hierover later meer nieuws.

Groep 8 t/m 12 Jaar
Vanaf komende woensdag 29 april starten we met de training; voorlopig een keer per week.
Onderverdeeld in tijd zijn er drie trainingsblokken:  van 17:00 – 18:00 uur, van 18:30 – 19:30 uur  en van 20:00 – 21:00 uur.

Per avond zijn er een hoofdcoördinator, een coördinator bij het ballenhok en twee mensen bij de in-uitgang van de hoofdpoort, aanwezig.  Zij  werken in tijdblokken van 17:00 – 19:00 uur en van 19:00 – 21:00 uur. De naast de kassahokjes gelegen in- en uitgangen worden als zodanig gesplitst en moeten ook zo worden gebruikt. We vragen de CVO, de trainers van de woensdagmiddaggroep, de zaterdagmorgengroep, de groep walking football, Black & White en anderen om  twee vrijwilligers hiervoor te leveren. Zij moeten toezien op een correcte in- en uitstroom van bezoekers.

Groep 13 t/m 18 Jaar
In de week van 4 t/m 10 mei a.s. hervatten we de trainingen. Omdat deze groep 1,5 meter uit elkaar moeten blijven vergt dit organisatorisch nog wel het een en ander. Dit wordt de komende tijd verder uitgewerkt.

We zijn blij dat we onze jeugdleden weer in actie mogen zien op ons eigen Vondersweijde en gaan er vanuit dat iedereen zich aan de noodzakelijke regels zal houden. Zie ook het bericht op onze site over de te volgen procedures.

Bestuur Quick’20

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube