Nieuws

Herstart jeugdvoetbal

donderdag 23 april 2020 - Algemeen


“We mogen weer !”

Afgelopen dinsdag bracht premier Rutte een eerste lichtpuntje om het amateurvoetbal weer op gang te brengen. Voor de jeugd is het vanaf 29 april weer toegestaan om georganiseerd en beheersbaar te gaan sporten.

Zo mogen kinderen tot en met 12 jaar weer voetballen, waarbij ze niet per se de 1,5 meter afstand hoeven aan te houden. Voor jeugd van 13 tot en met 18 jaar is dit ook toegestaan mits zij wél op 1,5 meter afstand van elkaar blijven. Ook Quick’20 mag, onder deskundige begeleiding, voetbalactiviteiten voor de jeugd organiseren zoals trainingen en alternatieve voetbalvormen. De competities starten echter niet voor het najaar en de kantines en kleedkamers blijven voorlopig nog dicht.

Organisatie
We hebben met spoed een speciale commissie aangesteld die gaat faciliteren hoe wanneer en welke groepen weer welkom zijn op sportpark Vondersweijde. Er is de volgende  onderverdeling gemaakt:

1: Zaterdagochtend groep
2: Fabri League
3: Groepen 8 – 12 jaar
4: Groepen 13 – 18 jaar

Er wordt op dit moment voor elke groep een coördinator gezocht die verantwoordelijk is voor een van de groepen. De bedoeling is dat we gefaseerd gaan beginnen. De komende dagen wordt een planning/organisatie voorbereid. Op zaterdag 25 april a.s. komen we als bestuur weer bij elkaar om het plan te bespreken en waarschijnlijk goed te keuren. Als alles klopt kunnen we dan de details met onze leden delen. Het is uiteraard de bedoeling is om onze jeugd zo snel mogelijk weer in beweging te krijgen.

Hou de website in het oog!

Bestuur Quick’20

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube