Nieuws

Digitale spelerspas KNVB

maandag 20 april 2020 - Algemeen


AANPASSEN PROFIELFOTO VERVROEGD OPENGEZET

De KNVB heeft de mogelijkheid om de foto op de spelerspas te wijzigen, vervroegd mogelijk gemaakt. Dit kan vanaf nu via Voetbal.nl en de KNVB Wedstrijdzaken app.

Hoe wijzig je een foto in de voetbal.nl app?

Zodra je je pasfoto wilt wijzigen, ga dan in de Voetbal.nl app naar ‘Instellingen‘ en daar kies je voor ‘Mijn persoonsgegevens‘. Klik vervolgens op je pasfoto zodat je een nieuwe kunt toevoegen. Zo simpel is het eigenlijk. Belangrijk is wel dat je beseft dat de foto die je toevoegt in Voetbal.nl, ook daadwerkelijk je spelerspasfoto is voor je spelerspas. De scheidsrechter moet jou aan de hand van deze foto kunnen herkennen op het veld.

Waarvoor wordt mijn foto gebruikt?         

Op Voetbal.nl is je foto onderdeel van jouw profielgegevens. Deze profielgegevens zijn uitsluitend voor jezelf zichtbaar. Verder wordt je foto op verschillende plekken in Voetbal.nl gebruikt, zoals in de teams, wedstrijdverslagen en man of the match.

Let op: Je foto wordt ook gebruikt op je spelerspas!

Zichtbaarheid van jouw foto voor andere gebruikers van Voetbal.nl op deze verschillende plekken kun je zelf regelen via het onderdeel zichtbaarheid in jouw profielgegevens.

 

Wedstrijdzaken KNVB

In de KNVB wedstrijdzaken app is je foto eveneens onderdeel van jouw profielgegevens. Daar wordt je foto uitsluitend gebruikt voor officiële doeleinden. Je foto wordt op de digitale (KNVB) pas gebruikt en in het digitaal wedstrijdformulier.  In beide gevallen is de foto bedoeld om je te kunnen legitimeren als speler (bij een wedstrijd). Bovendien is je foto beschikbaar in het teambeheer voor de teammanager van jouw team.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube