Nieuws

Bericht van de voorzitter

vrijdag 27 maart 2020 - Algemeen


Beste leden en vrijwilligers van Quick’20

Het zijn onzekere tijden. Het coronavirus verlamt onze maatschappij en houdt heel Europa in een wurggreep. Deze week zijn er weer ingrijpende maatregelen genomen om het virus zo veel mogelijk in te dammen. Dat brengt voor velen extra zorgen en soms ook wel angst met zich mee.

Gelukkig zien we ook samenhorigheid ontstaan; mensen die oog hebben voor elkaar; mensen in vitale beroepen die een hart onder de riem wordt gestoken; verbondenheid. Ook binnen onze club zien we initiatieven ontstaan om elkaar te helpen zoals “Quick’20 in actie”. Dit past bij ons, dit past bij Quick’20.  Ik doe daarom ook een oproep tot solidariteit: we hebben elkaar in deze onzekere tijd keihard nodig.

Vragen
Het bestuur overlegt regelmatig om de stand van zaken te bespreken. Daarbij passeren diverse  scenario’s de revue. Net als voor iedereen blijven er veel vragen open , waar op dit moment geen enkel zinnig antwoord op te geven is. Bijzondere omstandigheden maken bijzondere besluiten noodzakelijk.

Kosten
Ons hebben inmiddels al diverse vragen bereikt:” Wanneer kunnen we weer trainen, hoe loopt de competitie af, moeten wij wel huur blijven betalen en hoe zit het met de contributie?” Het zijn legitieme vragen die gesteld mogen worden maar waar nog geen antwoord op te geven is. Vooralsnog lopen alle kosten bij de vereniging door en een aantal inkomsten terug; dus rekenen we op uw steun en begrip. We zijn doorlopend  in overleg met de KNVB en uiteraard ook met de gemeente Oldenzaal.

Toekomst
Vele activiteiten, zoals het International U11 Toernooi, zijn inmiddels afgelast. De jubileumcommissie heeft de viering van ons jubileum op een slimme manier verzet  en daar kunnen we ons op verheugen. We zijn een gezonde  voetbalclub en willen uiteraard  voetballen. Maar we worden door de omstandigheden geketend. Laten we in deze moeilijke tijden daarom vooral blijven omzien naar elkaar. Daarom vraag ik om uw begrip en solidariteit.

Wij zullen u op regelmatige tijden een update geven als er meer bekend is over maatregelen vanuit  de KNVB en overheden.

Ik wens iedereen veel sterkte en wijsheid toe.

Gerard Heskamp
Voorzitter Quick’20

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube