Nieuws

Quick’20 in actie!

donderdag 26 maart 2020 - Algemeen


Beste leden, vrijwilligers en andere betrokkenen bij onze vereniging,

Het zijn onzekere tijden voor ons allen. Het coronavirus heeft het leven aardig in de war gestuurd. We zijn beland in een situatie die we niet kennen en worden geconfronteerd met maatregelen die ons allemaal treffen. Maatregelen die vervelend zijn, onrust en soms zelfs angst veroorzaken en ook extra zorg met zich meebrengt.

Gelukkig zien we in deze moeilijke tijd dat mensen elkaar steunen en helpen, door aandacht te geven of zorg te verlenen. En door waardering te geven voor de prestaties van mensen in cruciale beroepen om zieken te helpen of de samenleving draaiende te houden. Deze samenhorigheid laat onze verbondenheid met anderen zien. Dat geeft een warm gevoel dat nodig is om deze strijd te winnen.

‘Samen iets voor elkaar doen’

Met Quick’20 zijn we al bijna een eeuw verbonden met de Oldenzaalse samenleving. In goede en slechte tijden zijn we er voor elkaar. Zo ook voor deze crisis. Velen van ons slaan zich er wel doorheen, maar er zijn ook groeperingen, zoals ouderen en kwetsbare mensen die eenzaam en hulpbehoevend zijn, die het zwaar hebben.

Voor deze mensen, die steun en hulp hard nodig hebben, vragen wij onze aandacht. Bekommer je om de mensen in je omgeving, heb een luisterend oor of  biedt ondersteuning als dat kan. En als dat niet mogelijk is, laat het ons dan vooral weten. Geef een seintje als iemand écht hulp nodig heeft. Samen gaan we kijken of we iets voor deze mensen kunnen betekenen.

Reageer via: quick20inactie@quick20.nl

Hoe lang het pad is om de corona uitbraak onder controle te krijgen, weten we niet.  Wel kunnen we ons steentje bijdragen aan de goede afloop. Houd je daarom aan de richtlijnen van RIVM en overheid, breng anderen niet onnodig in gevaar en biedt de helpende hand aan mensen die ons nodig hebben.

 

Wij wensen jullie allemaal veel sterkte toe. Pas goed op elkaar en blijf vooral gezond!

 

Bestuur Quick’20

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube