Nieuws

AFGELASTING QUICK ‘20 INTERNATIONAL U11 TOURNAMENT 30-31 mei 2020

maandag 23 maart 2020 - Algemeen


Beste sportvrienden, sponsoren, gastgezinnen en vrijwilligers,

 

Op moment van dit schrijven staat de wereld om ons heen volledig in het teken van het heersende coronavirus (COVID-19). Nationale en internationale overheden nemen tot nader order het voortouw door onder andere het afgelasten van evenementen met meer dan 100 deelnemers  (voorlopig geldend tot 6-4-2020).

Wij, als Quick ’20 U11 organisatie in samenwerking met Joer International, worden op dit moment geconfronteerd met zoveel onzekerheden, dat we hebben moeten besluiten om ons toernooi af te gelasten. Het mag duidelijk zijn dat de gezondheid van alle deelnemende teams, vrijwilligers, gastgezinnen hierbij voorop staat. En dat kunnen wij op dit moment helaas niet garanderen.

Graag attenderen wij u erop dat het Quick ’20 International U11 Tournament editie 2021,  zal plaatsvinden op zaterdag 29-5 en zondag 30-5-2021. Hiervoor hebben zich inmiddels al weer 10 teams aangemeld!

Wij danken eenieder voor de ondersteuning tot dusverre en hopen volgend jaar weer een beroep op jullie te mogen doen.

Blijf gezond en pas op elkaar!

 

Hoogachtend,

Quick 20 U11-tournament,

De organisatie.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube