Nieuws

Quick’20: hou je aan de richtlijnen coronavirus!

woensdag 18 maart 2020 - Algemeen


Donderdag 12 maart jl. heeft het bestuur van Quick’20 besloten alle activiteiten , wedstrijden en trainingen, met onmiddellijke ingang te staken. Dit betekent ook dat het terrein en de kantine niet meer gebruikt zullen en mogen worden.

De boel is op slot en blijft dat tot nader bericht. Alleen de noodzakelijke werkzaamheden worden in overleg met het bestuur op het complex uitgevoerd.

Het gebeurt regelmatig dat jongeren toch op het terrein komen en de nodige rommel achterlaten. Wij kunnen dat, vanuit de gemeente, niet verbieden maar nemen geen verantwoording voor deze acties. Her RIVM heeft dringend geadviseerd om sociale contacten zo veel mogelijk te vermijden. Met groepen gaan voetballen op het terrein van Quick’20 is dan ook niet verstandig.

Wij vragen daarom  ouders en omwonenden dringend om hun kinderen hier op aan te spreken.

Jubileum
Ook activiteiten rond het jubileum zijn voorlopig opgeschort. Kijk regelmatig op de website www.quick20.nl en op social media voor de meest actuele informatie.

Zie ook: https://www.tubantia.nl/oldenzaal/voetballen-op-quick-velden-oke-maar-niet-zolang-het-coronavirus-heerst~aa73bdbc/

Vragen kunt u mailen naar secretaris@quick20.nl

Bestuur Quick’20 Oldenzaal

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube