Nieuws

Trainingen en wedstrijden afgelast door coronavirus

donderdag 12 maart 2020 - Algemeen


Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen rond het virus COVID-19  en de daaruit voortvloeiende maatregelen van de KNVB zijn alle amateurcompetities in Nederland tot 6 april stilgelegd. Dus ook bij Quick’20. Aansluitend zijn bij ons ook alle trainingen opgeschort.

We volgen de berichtgeving van het RIVM en de KNVB op de voet en zullen u via de website en social media informeren. Het is een landelijke richtlijn die we als vereniging volgen maar er is geen reden voor paniek. Het is wel  nodig om bij een vaststelling van het virus bij een lid, vrijwilliger of andere bezoeker van Quick’20 dit te melden aan de teamleider of mail naar secretaris@quick20.nl.

Bestuur Quick’20

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube