Nieuws

Voorbeschouwing JOS Watergraafsmeer vs Quick’20 zondag 8 maart 14.00

vrijdag 6 maart 2020 - 1e selectie


JOS Watergraafsmeer speelt op sportpark Drieburg in Amsterdam-Oost aan het Drieburgpad. Daar worden meer dan 40 soorten sporten beoefend en meerdere verenigingen hebben er hun accommodatie.

JOS W. viert evenals Quick’20 in 2020 haar honderdjarig bestaan De vereniging JOS is opgericht op 7 februari 1920 en het grote feest is al gevierd op zaterdag 15 februari 2020. Quick’20 is opgericht op 12 oktober 1920 en het grote feest wordt gehouden op zaterdag 13 juni 2020.

 

JOS W. staat in de Hoofdklasse op de tweede plek met 37 punten uit 18, drie punten achter koploper Hollandia dat één wedstrijd meer heeft gespeeld. Quick’20  is langzaam geklommen in de stand op de ranglijst en staat nu op de achtste plek met 28 punten uit 19.

 

Na de overwinning van Jos Watergraafsmeer op zaterdagavond 7 december in Oldenzaal bij Quick’20 met 1-2 heeft JOS W 3 wedstrijden gewonnen, één gelijk gespeeld en op 2 februari 2020 werd er notabene uit verloren van nummer 16 en laatst VOC met 3-1. Op die dag pakte Quick’20 thuis fors uit met een 4-0 zege op Be Quick 1887.

 

Quick’20 is in 2020 nog ongeslagen. Uit drie achtereenvolgende overwinningen tegen SDO, MSC en Be Quick 1887 en vervolgens twee gelijke spelen tegen SJC en Leonidas werden 11 punten gehaald. Er ligt zondag een mooie uitdaging voor Quick’20 bij JOS W. Van de 37 punten uit 18 haalde JOS W. thuis 22 punten uit 8. Zeven keer winst en maar éénmaal gelijk. Het zou geweldig zijn als Quick’20 van de nummer twee wint en JOS W. thuis de eerste nederlaag toebrengt. Bijkomend voordeel is dan dat de eerste drie punten in de derde en laatste periode worden gehaald en zo goed wordt begonnen aan die periode.

 

Nu maar hopen dat iedereen zondag fit is en dan kan er een huzarenstukje worden uitgehaald in Amsterdam-Oost. Geen eenvoudige opgave want in Oldenzaal liet JOS W. zien dat het op alle fronten een goede ploeg heeft die fysiek en technisch goed in elkaar steekt.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube