Nieuws

Voorbeschouwing Leonidas – Quick’20 1 Maart 2020

vrijdag 28 februari 2020 - 1e selectie


De eerste twee wedstrijden na het Carnavalsweekend zijn verre uitwedstrijden. Aanstaande zondag wordt afgereisd naar Leonidas uit Rotterdam en de week erop naar Jos Watergraafsmeer uit Amsterdam.

Tegenstander Leonidas speelt aan het Erasmuspad 9 langs het Schiekanaal aan de rand van Rotterdam en de vaste aanvangstijd is al om 13.00 uur!

De vereniging heeft 12 seniorenteams, gelijkelijk verdeeld over de zaterdag en de zondag. Er zijn 15 juniorenteams met in elke leeftijdscategorie 2 teams, alleen bij de JO8 zijn er 3 teams. Leonidas staat met 27 punten uit 17 op plaats 7, één plaats boven Quick’20 dat ook 27 punten heeft, met één wedstrijd meer gespeeld.

In de 1e periode van 10 duels haalde Leonidas 18 en Quick’20 11 punten. In de huidige 2e periode haalde Leonidas er 9 uit 7 en Quick’20 16 uit 8.

De stand in de 2e periode is 1 RKAVV met 18 uit 9; 2 JOS Watergraafsmeer met 16 uit 7; 3 Quick’20 met 16 uit 8.
Erg onoverzichtelijk dus door het verschil in het aantal gespeelde wedstrijden.

Wel duidelijk is dat aanstaande zondag de wedstrijd tussen de nummers 1 en 2 in de 2e periode RKAVV en JOS W. wordt gespeeld en dit is voor RKAVV de laatste wedstrijd in die periode. Bij winst ziet het er voor hen goed uit, want  in dat geval moet Quick’20 uit winnen bij Leonidas om kans te houden op plek 1 in die periode en komt JOS W. 5 punten achter met dan voor die ploeg nog 2 duels in de 2e periode.

De afgelaste wedstrijd Hoogeveen-Quick’20 telt ook mee voor de 2e periode en wordt pas ingehaald op zondag 29 maart. Thuis speelde Quick’20 op 8 september met 1-1 gelijk tegen Leonidas en trof het een stugge tegenstander met razendsnelle aanvallers. Quick is extra gewaarschuwd, omdat de thuisploeg er van de 8 wedstrijden op het eigen sportcomplex, maar 1 verloor.

Dat is meteen weer een mooie uitdaging voor Quick’20 en vooral is het zaak om ook na de Carnaval in 2020 ongeslagen te blijven.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube