Nieuws

Aanpassing: voetbalplaatjes spaaractie Jumbo Kuipers van start!

woensdag 19 februari 2020 - Jeugd


Beste Quick’20 voetballers,

Bijna is het zover! De start van de voetbalplaatjes-verzamelactie bij Jumbo Kuipers, een van de super leuke activiteiten die wij hebben georganiseerd ter ere van ons 100-jarig bestaan. Bijna 1000 jeugdleden zijn hiervoor op de foto gezet, net als alle 100 jeugd- en seniorenteams. Een mega-klus, maar wat een gaaf resultaat! Krijg jij straks je verzamelalbum vol?

De kick-off zal plaatsvinden op dinsdag 25 februari om 17.00 uur op veld 2. Bjorn Kuipers zal een aantal verzamelalbums persoonlijk uitdelen. Naast alle teams die om 17.00 uur trainen, zijn uiteraard ook alle andere teams van harte uitgenodigd om bij dit feestelijke moment aanwezig te zijn. De pers en onze vloggers zijn er ook.

In tegenstelling tot wat eerder is aangegeven, zal het gelijk na deze feestelijke aftrap mogelijk zijn om in het clubgebouw de verzamelboeken op te halen. Let op: alleen door de leiders (voor het hele team)!

Daarnaast zullen wij ook op zaterdag 29 februari vanaf 9.00 uur aanwezig zijn om de verzamelalbums aan de leiders te overhandigen. De kinderen van de zaterdagochtendgroep kunnen persoonlijk het album ophalen. Ook de leiders van de uit-spelende teams worden verzocht die dag langs te komen. Als cadeautje krijgen jullie de eerste twee zakjes met elk zes voetbalplaatjes daarbij gratis. Je kunt dus gelijk gaan plakken!

Op maandag 2 maart gaat de actie van start bij Jumbo Kuipers. De winkel (en natuurlijk Quick’20) zal volhangen met grote posters met misschien wel jouw foto! Bij elke € 10,00 aan boodschappen ontvang je een pakje met zes voetbalplaatjes (exclusief postzegels, tabak en sigaretten, uitgekeerd statiegeld, drogisterijartikelen en zuigelingenvoeding). Verzamelalbums zijn voor € 4,95 te koop bij Jumbo Kuipers.

Een dan nog wat leuks! Wil jij jouw kop op een mok? Of liever op een onderzetter, muismat of wil je een grote poster? Ga vanaf maandag 2 maart naar de site van www.ditwilikook.com en geef je bestelling door. Bestellingen die voor de 15e van de maand geplaatst worden, kunnen vanaf de 30e van de maand worden opgehaald bij Jumbo Kuipers.

Tegen het einde van de actie zullen wij nog een ruilmiddag op ons sportpark organiseren, zodat iedereen de mogelijkheid heeft het verzamelalbum vol te krijgen.

Zien we je de 25e?

Veel spaarplezier toegewenst, mede namens Bjorn en Marlies Kuipers,

Ilse Tijdhof en Desirée Broekman

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube