Nieuws

Oranje vrouwen onder 19​

vrijdag 14 februari 2020 - Algemeen


Vrouwen onder 19 reist naar het oosten van het land af. Op de velden van Quick’20 in Oldenzaal en DETO Twenterand in Vriezenveen hopen zij zich te kwalificeren voor het EK 2020 in Georgië. Om dat doel te bereiken moet het team van Jessica Torny – zelf ooit begonnen bij DETO – afrekenen met Roemenië, IJsland en Schotland.​

Voor Vrouwen onder 19 begint de Eliteronde op woensdag 8 april met een wedstrijd in Oldenzaal tegen Roemenië. In Vriezenveen is IJsland drie dagen later de volgende opponent. Dinsdag 14 april hopen de Oranjevrouwen het EK-ticket definitief veilig te stellen, als ze het in Oldenzaal opnemen tegen Schotland.​

​Ook voor Vrouwen onder 19 geldt dat er zeven startbewijzen te verdienen zijn voor het EK in Georgië. Deze worden verdeeld over de zeven groepswinnaars van de Eliteronde. Het EK 2020 wordt gehouden van 21 juli tot 2 augustus.​

 

 

Programma

Datum Wedstrijd Locatie
wo. 8 april (15.00) IJsland – Schotland Sportpark Het Midden, Vriezenveen
wo. 8 april (18.30) Nederland – Roemenië Sportpark Vondersweijde, Oldenzaal
za. 11 april (12.00) Schotland – Roemenië Sportpark Vondersweijde, Oldenzaal
za. 11 april (16.00) Nederland – IJsland Sportpark Het Midden, Vriezenveen
di. 14 april (18.30) Nederland – Schotland Sportpark Vondersweijde, Oldenzaal
di. 14 april (18.30) Roemenië – IJsland Sportpark Het Midden, Vriezenveen

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube