Nieuws

René Nijhuis keert terug als trainer hoofdmacht Quick’20

vrijdag 14 februari 2020 - 1e selectie


René Nijhuis wordt het komende seizoen de nieuwe trainer van Quick’20. De 51-jarige oefenmeester heeft een  contract  voor twee jaar getekend. Hij is daarmee de opvolger van zowel Steven Verheijen als Tim Engbers.

Nijhuis begint aan zijn derde termijn als hoofdtrainer nadat hij eerder trainer is geweest van Quick ’20 in de periodes 2008-2011 en 2014-2017. In zijn eerste periode is René met de zondag 1 selectie gepromoveerd naar de Topklasse en in zijn tweede periode als hoofdtrainer wist hij de ploeg naar de 3e Divisie te loodsen en het seizoen daarop te handhaven met een keurige vijfde plaats.

Wij zien in René Nijhuis de ideale trainer om de gestelde doelstelling: binnen drie jaar met het vlaggenschip in de zaterdag Hoofdklasse te spelen te bewerkstelligen. Wij kennen René als een gedreven trainer die attractief voetbal nastreeft, niet schuwt om jeugdspelers in te passen.

Als professioneel voetballer is René actief geweest bij FC Twente, BVV Den Bosch en SC Heracles ’74. In 1999 is René gestopt als professioneel voetballer en daarna is hij nog een aantal jaren actief geweest bij STEVO en Sportclub Enschede. Nadat René zijn carrière als voetballer heeft afgesloten, is hij zich gaan richten op het trainerschap. De afgelopen jaren is René als trainer werkzaam geweest binnen de jeugdafdeling van FC Twente, hoofdtrainer bij DETO en Quick ‘20 en wederom de Voetbalacademie van FC Twente. Na afloop van zijn laatste periode als trainer van Quick ’20 is René als trainer actief geweest bij KSV BWO (2018-2019) en als assistent-trainer bij FC Twente Vrouwen (2018-heden).

Wij heten René opnieuw welkom binnen de vereniging en hopen op een succesvolle samenwerking.

Met betrekking tot de invulling van de overige (technische) stafleden hopen wij op korte termijn de  gesprekken aan te gaan zodat ook deze naar alle tevredenheid wordt ingevuld.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube