Nieuws

Quick’20 O19-3 boekt een verdiende overwinning op vv Haaksbergen O19-2

zaterdag 8 februari 2020 - JO19-3


Zaterdag 8 februari.

 

Vandaag reizen wij voor de tweede competitiewedstrijd naar Haaksbergen voor de wedstrijd tegen vv Haaksbergen. De gastheren wisten hun eerste wedstrijd overtuigend met 2-5 te winnen van Zenderen Vooruit O19-1, daar waar Quick’20 de punten deelde met Borne O19-1.

 

Bij Quick’20 vervangt Jord E. de afwezige Jord S in het doel. Verder staan de gebruikelijke namen op het wedstrijdformulier. In de zesde minuut krijgt vv Haaksbergen een hoekschop. Deze wordt door de geheel vrijstaande speler van vv Haaksbergen raak gekopt 1-0.

 

Na twee minuten staat het weer gelijk. Maarten stuurt met een goede vrijetrap Huub weg, die vervolgens de doelman passeert 1-1. Quick’20 gaat na de gelijkmaker beter spelen en creëert een aantal kansjes. Na ruim een kwartier spelen onderschept Tijmen de bal. Met een diepte pass speelt hij Maarten in, die met een droge knal de verre hoek vindt en Quick’20 op voorsprong schiet 1-2.

 

Quick’20 blijft kansen creëren, zo schiet Maarten een bal buiten het bereik van de doelman op de paal en ook een 100% kans voor open doel is helaas niet aan Huub besteed. Zo verzuimen de Oldenzalers om voor rust een ruimere voorsprong te nemen.

 

 

Vijf minuten na de rust krijgt een speler van vv Haaksbergen, terecht of niet, een gele kaart. Doordat die betreffende speler maar blijft vragen om een rode kaart, krijgt hij deze ook te zien en mag hij definitief vertrekken.  Door de commotie en, op een sportieve manier, feller spelend tiental is Quick’20 het momentum kwijt wat resulteert in slordig spel.

 

Doordat Quick’20 verzuimt om vv Haaksbergen op ruimere afstand te zetten blijft vv Haaksbergen de hoop houden op een goed resultaat.  Met opportunistisch spel met veel lange ballen proberen zij een gelijkmaker te forceren. Gelukkig staat Quick’20 vandaag als een team te voetballen en blijven ze zonder veel moeite overeind. Het teambelang staat deze middag duidelijk voorop en daarom wordt deze wedstijd winnend over de streep getrokken.

 

 

Samenvattend: Een dik verdiende overwinning op een goede tegenstander. Door het onbenut laten van de kansen die er gecreëerd werden, werd de tegenstander van vanmiddag in de wedstrijd gehouden. De komende twee weken spelen wij geen wedstrijden.  Zaterdag 29 februari zijn wij op sportpark Vondersweijde gastheer voor de wedstrijd tegen ATC’65 O19-3.

 

 

Wedstrijdverloop:

 

6′         1-0       Speler vv Haaksbergen
8′         1-1       Huub (Maarten)
18′       1-2       Maarten (Tijmen)
46′       Benk (in) Tijmen (uit)
51′       Rood    Speler vv Haaksbergen
58′       Tijmen (in) Wes (uit)

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube