Nieuws

Voetbalcafé met Ronald Koeman en Nico-Jan Hoogma in Stadstheater De Bond!

dinsdag 4 februari 2020 - 100jaar


Voetbalvereniging Quick’20 verheugt zich op dinsdag 21 april. Dan namelijk komt in het kader van het eeuwfeest van de club Ronald Koeman naar Oldenzaal. De bondscoach van het Nederlands elftal is de topgast van een voetbalcafé, dat in Stadstheater De Bond wordt gehouden.

Op dinsdag 21 april neemt naast Ronald Koeman de Oldenzaalse directeur topvoetbal van de KNVB, Nico-Jan Hoogma, plaats. De twee worden geïnterviewd door Eddy van der Ley. Deze befaamde interviewer reist momenteel langs Nederlandse theaters met Willem van Hanegem. Ook is hij initiator én presentator het theatercollege over de landstitel van FC Twente.

Bijzondere setting

Wat dat betreft gaat Van der Ley zich op dinsdag 21 april thuisvoelen, want het voetbalcafé met Koeman en Hoogma wordt dus niet in het vertrouwde clubgebouw, maar in Stadstheater De Bond gehouden. „Bijzondere gasten verdienen een bijzondere setting”, aldus de jubileumcommissie van Quick’20. „Bovendien speelt natuurlijk ook mee dat we in het theater meer mensen kunnen ontvangen dan in ons eigen clubgebouw.”

Dankbaar

Overigens moest de organisatie nog wel even in de slag met Het Filmhuis, dat al een filmavond op 21 april had gepland. „Maar gelukkig waren zowel het Filmhuis als directeur Riëtte Kruize van De Bond bereid om mee te denken en daar zijn we ze maar wat dankbaar voor.”

Vrijwilligers

Binnenkort komt er meer duidelijkheid over hoe mensen aan kaarten kunnen komen, maar volgens de jubileumcommissie krijgen vrijwilligers van het jubilerende Quick’20 waarschijnlijk voorrang. Quick verwacht veel mensen, zeker omdat het Nederlands elftal zich voorbereidt op het EK voetbal, onder andere in eigen land. Daar zal door Koeman en Hoogma zeker op worden vooruitgeblikt.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube