Nieuws

Quick’20 O19-3 verliest in de laatste minuten twee punten aan Borne O19-1

zaterdag 1 februari 2020 - Jeugd


Zaterdag 1 februari 2020

 

Na een korte winterstop start vandaag weer de competitie. Na een moeizaam seizoen, wat bol stond van vervelende en langdurige blessures, degradeerden wij naar de derde klasse.

 

De tegenstander van vanmiddag is Borne O19-1. Zij eindigde de najaarscompetitie op een keurige tweede plaats in de derde klasse. Quick’20 start de wedstrijd fris en scherp. Na vier minuten rond Lars een bal van Maarten prima af 1-0.  Nog binnen de eerste tien minuten komt Quick’20 op een 2-0. Daan brengt een afgeslagen bal weer in en stelt hiermee Maarten in de gelegenheid om te scoren 2-0.

 

Na de 2-0 gaat Borne iets anders spelen. Er wordt eerder en hoger druk gezet waardoor Quick’20 het moelijker heeft met hun opbouw. (te) Veel wordt de lange bal gespeeld en keer op keer levert dit bal verlies op. Na zo’n twintig minuten spelen komt Borne dan ook op een dik verdiende 2-1.

 

Vlak voor de rust komt Borne langs zij. Een, in de optiek van vele Quickkers, verkeerd geraakte bal van Petter wordt door de arbiter van dienst als een bewuste terugspeelbal gezien.

De directe vrijetrap binnen de zestienmeter wordt fortuinlijk achter de Quick’20 doelman geschoten 2-2. Met deze zure gelijke stand gaat er gerust worden. In de rust geeft de trainer aan dat er weer teruggevallen moet worden naar het spel van het begin van de wedstrijd.

 

De tweede helft is het Quick’20 dat de bovenliggende partij is, maar zij weet dit helaas niet in de score uit te drukken. Met nog twintig minuten op de klok is het Huub die een hoekschop van Luuk achter de doelman van Borne weet te krijgen 3-2. Na deze vernieuwde voorsprong krijgt Huub nog een 100% kans, maar door te veel nadenken  wordt deze kans verprutst.

 

Het blijkt een hele dure misser te zijn,  want werkelijk uit het niets scoort Borne de 3-3. Doelman Jord gaat bij dit doelpunt niet vrijuit, want als je “los” roept moet je de bal ook hebben. Helaas is dit niet het geval en eindigen we de wedstrijd met een enorme teleurstelling.

 

Samenvattend: Een wedstrijd waarbij Quick’20 goed begint en heel erg efficiënt is, maar de overwinning niet kan vasthouden. Volgende week om 15.30 uur uit naar vv Haaksbergen. Zij wonnen hun eerste wedstijd dik met 2-5 uit bij Zenderen Vooruit.

 

4′         1-0 Lars (Maarten)
9′         2-0 Maarten (Daan)
21′       2-1 Speler Borne
43′       2-2 Speler Borne
46′       Wouter (uit) Ted (in)
46′       Thijs (uit) Luuk (in)
63′       Twan (uit) Wes (in)
68′       3-2 Huub (Luuk)
71′       Lars (uit) Wouter (in)
77′       Huub (uit) Twan (in)
85′       3-3 Speler Borne
86′       Koen (uit) Huub (in)

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube