Nieuws

Krieger der JO19-5 erobern die Meisterschaft

dinsdag 28 januari 2020 - Jeugd


Afgelopen zaterdag was het D-Day voor ons elftal. De laatste wedstrijd van onze competitie met maar één opgave -> WINNEN ! Na het sterke potje tegen de JO19-4, zouden wij bij winst tegen Rood Zwart met de titel aan de haal gaan.

Vanaf de eerste minuten was het een zenuwslopend schouwspel, waarbij het alle kanten op kon gaan. Er werd gerust met een brilstand, waarbij met een donderspeech ons collectief weer op scherp werd gezet. De tweede helft was ook voor de begeleidende opa’s ”eine richtige Hausnummer”. Kansen over en weer, met aan onze zijde een uitblinkende Torhüter Michiel Ankone (bekend van de uitspraak: “Zonder drank, geen klank!”).

En toen was daar……….. in de laatste minuten ……. een hoekschop…….. bal valt in de vijfmeter …….. én daar was hij onze Verlosser -> Twan “Stengel” Stegge, die met een magnifieke voetbeweging de keeper van de tegenstander verschalkte en de 1-0 op het bord bracht. Hierna volgden nog een paar luttele minuten, welke heldhaftig werden afgewerkt, tot aan het laatste fluitsignaal, waarna wij als Meister werden gekroond.

Een prestatie van een hecht collectief, altijd strijdend, 90 minuten lang, waar de begeleiding heel trots op is. In onze kantine, de Quick-kathedraal, met zat bier op stal, werd er deftig gefeest, waarbij ons carnavalsnummer ook luidkeels werd meegezongen. Dit is geen gewoon elftal, maar eine Mannschaft mit Leidenschaft, Einsatz und Spass!

JO19-5-kearls bedankt!

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube