Nieuws

Laatste kans om je op te geven voor loopgroep Carnaval (let op: prijs kinderen aangepast)

dinsdag 28 januari 2020 - Algemeen


Je hebt tot uiterlijk aanstaande vrijdag om je op te geven voor onze Quick-loopgroep voor de Grote Twentse Carnavalsoptocht!

Let op: kinderen onder 16 jaar betalen € 10,= p.p. in plaats van de eerder gemelde € 20,=. Voor oudere kinderen en volwassenen blijft het € 20,=

OLDENZAAL ZAL WETEN DAT QUICK’20 IETS TE VIEREN HEEFT! HOE?

We doen met Quick’20 mee aan de Grote Twentse Carnavalsoptocht. En dat in het jaar dat het carnaval in de Boeskoolstad 66 jaar bestaat. Kan het passender dat ook Quick’20 deze jubileumoptocht extra kleur geeft? Met maximaal 100 deelnemers willen we iedereen laten zien dat onze mooie voetbalclub 100 jaar bestaat. Doe mee, want het wordt een prachtige dag, van begin tot eind samen veel plezier en gezelligheid beleven. Een loopgroep die voor de langste Quick-polonaise ooit zorgt, mooier kan het niet. Carnaval op z’n Quick’s; met 100 jaar voetbal als thema!

Leeftijd
Je moet wel 16 jaar of ouder zijn. Jonger mag, maar dan moet ook een van je ouders meedoen.

Kosten
Voor het meelopen vragen we een kleine eigen bijdrage in de kosten. Meedoen kost dan ook 20 euro p.p. (kinderen onder 16 jaar betalen 10 euro p.p.). Dit geld wordt besteed aan de kleding. Hiervoor ontvang je een pruik, shirt, broek en sokken. Voor warme onderkleding en (oude) sportschoenen moet je zelf zorgen.

Info met betrekking tot het schminken en verzamelen volgt later.

De aanmeldformulieren liggen in ons clubgebouw. Doe je mee? Deponeer het aanmeldformulier dan in het postvak Secretariaat.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube