Nieuws

LAAT GEEN WAARDEVOLLE SPULLEN ACHTER IN DE KLEEDKAMERS!

woensdag 22 januari 2020 - Algemeen


Helaas zijn diverse jongens gisterenavond de dupe geworden van diefstal uit onze kleedkamers! Al met al een hele vervelende situatie, die een flinke impact heeft gehad op de jongens en de begeleiding. Via dit bericht willen we alle leden van de club er aan herinneren dat dit overal kan gebeuren. Ook bij ons! Maar, wij zijn niet verantwoordelijk voor de (soms dure) spullen die men achterlaat in de kleedkamers. Bedenk dat voor en na het omkleden andere mensen in de kleedkamers kunnen komen. Ons advies is dan ook om zoveel mogelijk waardevolle spullen thuis te laten, op te bergen in de kluisjes in het clubgebouw of in een gezamenlijke tas mee te nemen naar het veld.

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen:

WEES ALERT OP JE WAARDEVOLLE SPULLEN OP HET SPORTPARK EN DOE ALTIJD AANGIFTE VAN DIEFSTAL!

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube