Nieuws

Tim Engbers vertrekt bij Quick ’20 zaterdag 1

vrijdag 10 januari 2020 - Algemeen


Na twee seizoenen komt er een einde aan de samenwerking tussen Quick ’20 en Tim Engbers als hoofdtrainer van het zaterdag 1 team.

Tim heeft aangegeven zich voor komend seizoen te willen richten op de KNVB-cursus UEFA-A. Daarnaast staat Quick ’20 aan de vooravond van de overstap van het prestatieve zondag- naar het zaterdagvoetbal en zal bij deze transitie op zoek gaan naar een trainer voor het vlaggenschip die reeds in het bezit is van een UEFA A-licentie. Quick’20 streeft ernaar om met de beoogd opvolger tevens de gewenste promotie naar de 1e – en Hoofdklasse te realiseren.
Tim staat dit seizoen voor het tweede jaar als hoofdtrainer voor de groep nadat hij eerder twee jaar jeugdtrainer is geweest van de JO-15 selectie en één jaar als stagiaire verbonden is geweest aan het zaterdag 1-team. Vorig seizoen is Tim met het zaterdag 1-team via de nacompetitie gepromoveerd van de 3e Klasse naar de 2e Klasse.
Wij wensen Tim en zijn selectie veel succes om dit seizoen succesvol af te sluiten zodat het zaterdag 1-team ook volgend seizoen minimaal 2e Klasse speelt. Daarnaast wensen wij Tim alle succes bij de definitieve toelating tot de cursus UEFA-A van de KNVB.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube