Nieuws

Ronald Koeman gast in voetbalcafé bij Quick’20!

zondag 5 januari 2020 - 100jaar


De kop is eraf, het jubileumjaar van Quick’20 is begonnen. De Aftrap zorgde zaterdagmiddag voor een bomvol clubgebouw. Tijdens de gezellige bijeenkomst werd bekend gemaakt dat bondscoach Ronald Koeman in de aanloop naar het EK voetbal te gast is in een voetbalcafé bij Quick’20.

 

Engelbert Heideman, voorzitter van de jubileumcommissie, en Quick’20-preses Gerard Heskamp openden het jubileumjaar door twee ballen door een papieren wand te trappen. Ook werd er een fraai schilderij onthuld dat kunstenaar Paul Smidt aan Quick’20 aanbood. Op het schilderij staat het jubileumlogo met het Quick-Lowietje. Tijdens de gezellige middag werd ook het nieuwe jubileumlied gepresenteerd. Het lied is geschreven door Paul Amweg. 5xEshuis zorgde voor een gezellige stemming in het clubgebouw. Het elftal Quick 195 trad op met het lied waarmee ze net niet wonnen op het Leedkesfestival in november.

Ook een voetbalcafé maakt dit jaar deel uit van het omvangrijke jubileumprogramma. Engelbert Heideman maakte zaterdag bekend dat niemand minder dan Ronald Koeman de hoofdgast is in het voetbalcafé, samen met directeur betaald voetbal, Nico-Jan Hoogma. De datum staat nog niet vast, is afhankelijk van de agenda van de bondscoach van het Nederlands elftal.

 

Foto’s Gerrit Snippert <klik hier>

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube