Nieuws

Wildactie Quick’20: prima dag, goede sfeer

maandag 23 december 2019 - Algemeen


Zaterdag 21 december 2019. Op deze dag vond de traditionele wildactie plaats. Zoals gebruikelijk bij Quick was de organisatie weer uitstekend. Alles stond ruim op tijd klaar, de auto’s werden voorzien van een geluidsinstallatie en de kaarten met de verdeling in de wijken werden verdeeld. Het damesteam was actief in Berghuizen.

Hoe het kan weet ik niet maar opeens stonden de dames daar met een glas glühwein in de hand. Dat ging er wel in. De veteranen (“de oudere jongeren”) waren actief in het centrum en werden daar bij een goede bekende met open armen ontvangen. De borrel stond klaar, samen met worst en dipsaus. Dat ging er ook wel in. De dag verliep voorspoedig en de loten werden goed verkocht.

Wel een klein beetje regen en het was wat aan de koude kant maar na een borrel of een pijpje Grolsch merkte je daar niets meer van. Na 14.30 uur kwamen steeds meer teams terug in de kantine. Een krat bier op tafel, een schaal met hapjes er bij. Het leven kan zo mooi zijn! Conclusie: prima dag, goede sfeer.

 

Klik hier voor de foto’s van Bert Verschoor

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube