Nieuws

MO13-1: Herbstmeister 2019?

maandag 16 december 2019 - Jeugd


Zaterdag 14 december, ATC’65 thuis. De tegenstander werd vanaf de aftrap vastgezet op de eigen helft en Quick viel verwoed aan. In de 10e minuut speelde Anne zichzelf vrij op de rand van de 16 en haalde uit. Hoppa, 1-0. Daarna werd het 2-0. In een paar woorden: 13e minuut, corner, kopbal van Luisa, doelpunt. Zelf vond ik het derde doelpunt het mooist. Luisa veroverde de bal op de middellijn, begon aan een solo over het middenveld en dwars door de verdediging en scoorde. Prachtig. ATC scoorde in de laatste minuut van de eerste helft. Na de aftrap werden onze meiden teruggedrongen en het was een aantal keren erg spannend voor de goal van Quick. Het doelpunt viel echter niet en wij hebben Naya: zij scoorde wel. 4-1. Het werd daarna 4-2 en Merle maakte er uiteindelijk 5-2 van. Quick staat na deze zege nog steeds bovenaan in de competitie met 31 punten uit 11 wedstrijden(!!). Avanti W. staat tweede met 29 punten uit 11 wedstrijden. Zaterdag 21 december as. treffen deze teams elkaar in de laatste wedstrijd voor de winterstop. Spannend!

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube