Nieuws

Quick’20 – HBS op zaterdag 14 december 17.00

vrijdag 13 december 2019 - 1e selectie


Dit is de tweede achtereenvolgende thuiswedstijd op zaterdag en tevens de laatste wedstrijd van het lopende kalenderjaar.

HBS bestaat al 125 jaar en kennen we natuurlijk zeer goed uit de Derde Divisie. Ook HBS had het de laatste twee seizoenen moeilijk in de Derde Divisie en kon zich in het seizoen 2017-2018 nog ternauwernood handhaven evenals Quick’20, afgelopen seizoen degradeerden beide teams naar de Hoofdklasse. HBS eindigde als laatste en Quick’20 als voorlaatste.

 

In de Hoofdklasse A begonnen HBS en Quick’20 stroef aan dit seizoen en stonden na negen duels allebei op 10 punten. Quick’20 vertoeft inmiddels in de onderste regionen en staat 13e met 14 punten uit 13, terwijl HBS is gestegen naar plek 7 met 19 uit 13.

 

De laatste drie wedstrijden werden door HBS gewonnen met klinkende uitslagen. Eerst thuis 3-0 winst op RKAVV, toen 1-3 zege bij VOC en vorige week werd thuis MSC aan de zegekar gebonden met 4-1. In de laatste 3 wedstrijden dus negen punten met 10 doelpunten voor en twee tegen.

Quick’20 begon de tweede periode goed met een 5-2 zege thuis tegen nummer laatst VOC. Daarna werd met 4-1 verloren bij RKAVV uit en afgelopen zaterdag 1-2  verlies tegen JOS W. Dus twee punten uit de laatste drie met zeven goals voor en acht tegen.

 

Dit is voor de Hoofdklasse het laatste competitieweekend voor de winterstop die duurt tot zondag 19 januari 2020. De competitie wordt dan hervat en Quick’20 begint het kalenderjaar 2020 met twee uitwedstrijden op 19 en 26 januari 2020 tegen eerst SDO en daarna MSC.  Thuis is Quick’20 pas weer te zien op zondag 2 februari 2020 als Be Quick 1887 op bezoek komt.

 

De beste afsluiting van 2019 is natuurlijk met een overwinning tegen HBS, dat duidelijk in de winning mood is. Jongens nog eenmaal dit jaar er volop tegen aan en dan zijn de punten in the pocket.

 

____________________________________________________________________________

Arbitrale leiding

Scheidsrechter         : J.A.C. van Dongen
Ass.scheidsrechters :  D.N. van Grieken en J.H.A. Kleine Koerkamp

____________________________________________________________________________

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube