Nieuws

MO19-1: “zie de maan schijnt door de bomen”

maandag 9 december 2019 - Jeugd


Zaterdag 30 november, GFC uit. Het veld was slecht maar het begin was goed: wonderwomen Babs did it again! Snelste goal die ik dit jaar in de hele competitie gezien heb: 128 seconden. Maar daarna viel Quick terug. GFC was veel gevaarlijker en schoot gemakkelijk en vaak op doel. Keeper Loes was op haar post en werd geholpen door de paal. Was dit het team waarvan we eerder dit seizoen met 12-3 hebben gewonnen? Met enig fortuin bleven onze meiden op de been. Na een kwartier in de tweede helft wist GFC toch te scoren. Gelukkig hebben we Lynn en Kim in de ploeg: 3 minuten na de gelijkmaker wist Lynn het net te vinden en Kim scoorde vervolgens in de 72e en 78e minuut. Ruim voor het einde van de wedstrijd viel de duisternis in maar er was geen veldverlichting. Vanaf de bank zagen we soms een schim voorbijgaan: eentje van hun of eentje van ons? Geen idee. Toch was er heel klein beetje licht. Agnes zei: “zie, de maan schijnt door de bomen…”

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube