Nieuws

Knobeln met fraaie prijzen in het clubgebouw!

dinsdag 3 december 2019 - Algemeen


Komende zaterdag wordt het een gezellige drukte op ons sportpark. Niet alleen speelt het eerste zaterdagelftal om 15.00 uur thuis tegen Sparta Enschede, ’s avonds om 19.00 uur speelt ons eerste zondag elftal de thuiswedstrijd tegen het Amsterdamse JOS. Daarnaast komen nog een stuk of zes zaterdagseniorenteams in actie.

Reden genoeg om aan die gezelligheid nog wat toe te voegen in de vorm van het knobel-evenement. Er zijn zaterdag vanaf 17.30 uur weer fraaie prijzen te winnen in ons clubgebouw, zoals flessen wijn, kerstbroden en pakketten gehaktballen uit onze eigen keuken. Daarnaast nog andere prijzen zoals saunabonnen van Sauna Keizer en grote flessen Grolsch.

Gezelligheid troef dus komende zaterdag in ons clubgebouw! Natuurlijk kun je dan ook loten komen voor de Grote Jubileumloterij van Quick’20, dus het mes snijdt deze middag aan meerdere kanten. Zorg dat je erbij bent, hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube